CMD-jeugd spreekuren op school

SPREEKUUR CMD-JEUGD OP DE DOMMELDALSCHOOL

Opvoeden is leuk en vaak vanzelfsprekend, maar kan ook een hele klus zijn. Soms heeft u daar misschien hulp of praktische tips bij nodig, of iemand die even met u meedenkt. De medewerkers van het CMD Geldrop-Mierlo (Centrum Maatschappelijke Deelname) zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren over opgroeien en opvoeden. U kunt denken aan vragen over slapen, eten, de ontwikkeling van uw kind, het gedrag, kinderen en echtscheiding of pesten et cetera.

Heeft u een vraag waarover u eens met een klantadviseur van het CMD-Jeugd van gedachten wilt wisselen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040-2893899. U krijgt dan één van de collega’s van het team jeugd aan de telefoon.

Maar u kunt ook terecht op het spreekuur bij ons op school. Voor onze school is Myra Spekken contactpersoon vanuit het CMD-Jeugd. Zij gaat samen met u op zoek naar een antwoord of oplossing. U krijgt in een gesprek gerichte tips waarmee u zelf verder kunt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Als het nodig is maakt zij samen met u een plan van aanpak.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het 1e spreekuur plaats vindt. Van 8.30 uur tot 9.30 uur is er spreekuur op de Dommeldalschool. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u zich aanmelden bij Myra Spekken m.spekken AT geldrop-mierlo DOT nl of via het nummer 06- 54998594.

U kunt uiteraard ook spontaan even binnenlopen! Myra is te vinden in de spreekkamer. ( Het kleine kantoor naast groep 6)

De volgende spreekuren zullen zijn op:
Nog niet bekend.