CMD-jeugd spreekuren op school

SPREEKUUR CMD-JEUGD OP DE DOMMELDALSCHOOL

Opvoeden is leuk en vaak vanzelfsprekend, maar kan ook een hele klus zijn. Soms heeft u daar misschien hulp of praktische tips bij nodig, of iemand die even met u meedenkt. De medewerkers van het CMD Geldrop-Mierlo (Centrum Maatschappelijke Deelname) zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren over opgroeien en opvoeden. U kunt denken aan vragen over slapen, eten, de ontwikkeling van uw kind, het gedrag, kinderen en echtscheiding of pesten et cetera.

Heeft u een vraag waarover u eens met een klantadviseur van het CMD-Jeugd van gedachten wilt wisselen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040-2893899. U krijgt dan één van de collega’s van het team jeugd aan de telefoon.

Maar u kunt ook terecht op het spreekuur bij ons op school. Voor onze school is Myra Spekken contactpersoon vanuit het CMD-Jeugd. Zij gaat samen met u op zoek naar een antwoord of oplossing. U krijgt in een gesprek gerichte tips waarmee u zelf verder kunt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Als het nodig is maakt zij samen met u een plan van aanpak.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op woensdag 6 februari. Van 8.30 uur tot 9.30 uur is er spreekuur op de Dommeldalschool. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u zich aanmelden bij Myra Spekken m.spekken AT geldrop-mierlo DOT nl of via het nummer 06- 54998594.

U kunt uiteraard ook spontaan even binnenlopen! Myra is te vinden in de spreekkamer. ( Het kleine kantoor naast groep 6)

De volgende spreekuren zullen zijn op:
13 maart, 3 april, 8 mei en 5 juni.