Kinderopvang

Peuter aanbod op de Dommeldalschool

In onze school wordt een lokaal gebruikt door kinderopvang Potje Knor voor peuteraanbod. Op de peuterspeelzaal leren kinderen allerlei zaken die belangrijk zijn voor een goede start op de basisschool. Op die manier wordt de overgang naar "de grote school" extra makkelijk gemaakt.

Voor informatie en om aan te melden kunt u kijken op de website van Potje Knor: http://www.potjeknor.nl/dagopvang/peuterspeelzaal

Kinderopvang

De Dommeldalschool heeft goede contacten met alle kinderdagverblijven en bso's. Kinderen worden zonder problemen gebracht en opgehaald door de verschillende verblijven.

Op ons schoolterrein vindt u een vestiging van kindopvang Potje Knor.

Postcode

040- 2893030

geldrop@dekinderkamer.nl

www.dekinderkamer.nl

Bovenstaande organisaties zijn bereid uw kind op te vangen voor en na schooltijd en eventueel tijdens vakanties mits er plaats is. De vermelde organisaties voldoen aan de landelijke eisen die zijn vastgelegd in de Beleidsregels Kwaliteit Wet Kinderopvang en er wordt gewerkt volgens een pedagogisch beleid dat in overeenstemming is met de visie van Stichting “De Eenbes”.

Wat regelt u zelf?

• U regelt zelf de inschrijving van uw kind bij de buitenschoolse opvang;
  • U sluit zelf een contract af aangaande de opvang. De kosten voor de opvang zijn vanzelfsprekend voor eigen rekening.
  • Als uw kind al bij deze kinderopvangorganisatie is ingeschreven, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden;
  • U kunt ervoor kiezen uw kind aan te melden bij een andere organisatie voor kinderopvang.